Gratis Metaforen

Met een verhaal veranderen!

Je kunt op verschillende manieren je onderbewustzijn beïnvloeden om vanzelf te veranderen. Deze metaforische verhalen gaan uit van een negatieve ervaring, dus iets waar je last van hebt en wil veranderen en deze omkeren naar het ontstaan van een positieve ervaring. Deze verhalen zijn dubbel opgenomen, waardoor je met je denken het niet helemaal kan volgen. Het onderbewustzijn pakt vanzelf op wat jij nodig hebt om te veranderen.

Wat voor verhalen kan je downloaden?
De verhalen gaan over een probleem waar je van af wil. Je bent eerst iets (een dier of iets anders) en je wordt geholpen om te veranderen in de betere versie van jezelf, in een ander dier of iets anders. Aan de titel kan je zien om welk probleem het gaat. Wat je eerst was en wat je wordt en door wie/wat je geholpen wordt.
Eerst krijg je een inleiding te horen, om te ontspannen. En dan het verhaal: Er was eens…..‘tweestemmig’, waardoor je het verhaal ‘bewust’ niet helemaal kan volgen. Het ‘onderbewustzijn’ neemt het zeker op en zorgt dat er bij jouw een wending komt in je ervaring.

Je kunt je eigen denkpatronen herprogrammeren door positieve verhalen te horen en te visualiseren. De onderbewuste geest wordt sterk beïnvloed door de woorden die je zegt of hoort en de plaatjes die je visualiseert of ziet.
Beluister de verhalen zo vaak je wil. Het onderbewustzijn leert door herhalingen, totdat je vanzelf de positieve ervaring hebt. Net zoals je ooit hebt leren fietsen, door te oefenen, maar nu mentaal.

[purchase_link id=”1128″ text=”Toevoegen aan winkelwagen” style=”button” color=”blue”]