Hypnotherapie

WerkwijzeIk stuur jou een intakeformulier met vragen over je levensloop. Het liefste of zelfs het beste is om dit met de hand in te vullen, omdat daar het veranderproces begint. Getypt zijn bijvoorbeeld alle ‘e’s hetzelfde. Geschreven zeker niet.“Wat je ook kunt, of droomt dat je kunt, begin er aan – doortastendheid geeft genialiteit, kracht en magie.” (Johann Wolfgang Von Goethe)

BehandelplanHypnose- en regressietherapie begint met het praten over het verleden. Met de gegevens op je intakeformulier kunnen we direct aan de slag. Op het moment dat je praat over het verleden, ben je min of meer in regressie en in trance. Je gaat terug in de tijd met je gedachten en dus vaak ook met je gevoelens. Het laatste uur/half uur doen we de oefening, waarbij je los komt van de pijn uit het verleden. Je overvolle emmer is dan leeg.

SessieOm los te komen van de akelige gebeurtenissen of de pijn uit het verleden is één sessie van ongeveer 3 uur voldoende. Je krijg een mp3 opgestuurd voor zelfhypnose met positieve suggesties, zodat je in je kracht komt en blijft staan.

Wat kost het?Sessie 1: loskomen van de pijn uit het verleden:
Nederland: € 180 per sessie - Een sessie duurt 3 uur
Curaçao: Nafl 240 per sessie. - Een sessie duurt 3 uur

Sessie 2 en verder:
Nederland: € 120 - Een sessie duurt 2 uur
Curaçao: Nafl 160 - Een sessie duurt 2 uur

Hoe nu verderNa de eerste sessie ben je als het goed is los van de oude niet helpende gedachtes dus ook los van de niet helpende gevoelens. Nu wordt het tijd voor je om te onderzoeken hoe je positief blijft. Om jezelf verder te helpen positief of blij in het leven te staan, kan je jezelf positieve zinnen toebedelen. En weet je niet hoe je dat moet oppakken, lees een goed boek of laat dan de tekst tot je komen door bijvoorbeeld te luisteren naar Podcasts of mp3s met positieve suggesties, verhalen/metaforen, meditatie of visualisaties. Wil je liever verder met een één op één sessie dan kunnen we kortere vervolgsessies van 2 uur doen, waarbij er gewerkt wordt aan een persoonlijke mp3 met verhaal/metafoor, zelfhypnose of verder onderzoek en/of verwerking.