Reacties van cliënten

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
23 berichten.
W.
(1 sessie)
Ik zat al een jaar niet goed in mijn vel niet blij veel huilen en veel in mij hoofd
Van me afschrijven en veel wandelen maar lukte me niet om los te komen

Na sessie kwam er uit dat ik zat met kindpijn ..door veel onverwerkte emoties was mijn emmer overgelopen.

Na eerste sessie voelde ik me gelijk anders stukken beter en elke avond voor het slapen gaan luister ik de MP3 opnamen

Zo blij dat ik deze stap gezet hebt
Nogmaals bedankt Marlene
S.
(S. 1 sessie)
Klacht: Tienermeisje huilerig, gestrest, onzeker.

Moeder belt en vraagt of ik haar jongste dochter kan helpen, omdat ze al drie dagen huilt. Moeder vertelt dat haar oudste dochter (had last van nachtmerries, angst- en paniekaanvallen) ook verbetering had met 1 sessie.
Ik heb S. , na de sessie op 12 oktober 2019, twee mp3's opgestuurd om te beluisteren, dat heeft ze ook gedaan, gedurende 3 weken.

8 november 2019 bericht van S.
Hey, nadat ik met u op gesprek was geweest dacht ik eigenlijk dat het niet zou werken want voelde me tot een week erna nog steeds heel erg vervelend en niet lekker in mijn vel.
Maar toen daarna ging ik meer dingen beseffen en ook van het gesprek dat ik met u heb gehad het drong toen wel echt tot me door.
Het gaat nu wel beter met me ik ben veel minder emotioneel en kan beter praten over mijn gevoelens en dat vind ik wel echt fijn.
Dus bedankt voor alle hulp ik denk echt wel dat het mij goed heeft gedaan!?
S.
(S. 1 sessie)
Klacht: zwaar verdrietig gevoel
Het zware/verdrietige gevoel (klacht van toen) is zeker heel veel verder weg dan het toen was. Het leven voelt lichter nu.
M.
(M. 3 sessies)
Goedenavond M.. Hoe gaat het met jou? Ik wil graag weten wat hypnotherapie voor jou heeft betekend. Vriendelijke groeten, Marlene, In Trance

Antwoord M.: Goedemiddag Marlene. Het gaat goed met mij. Hypnotherapie heeft mijn lang bestaande probleem opgelost, ik ga nu ontspannen naar het toilet. Ik dank je voor je deskundige en warme hulp en ook voor de mp3-bestanden die ik soms gebruik ter versteviging.
Warme groeten, M.
B.
(B. 2 sessies)
Goedemorgen B., Hoe gaat het met jou? 18 januari 2019 heb je voor de tweede en laatste keer een sessie bij mij gehad. En ik zou graag van jou willen horen wat hypnotherapie voor jou heeft betekend. En als je het goed vindt, plaats ik jou feedback op mijn website bij 'cliënten vertellen'. Ik hoor graag van je, Hartelijke groeten, Marlene, In Trance.

Antwoord B.: Goedenavond Marlene. Bedankt voor je berichtje. Lief dat je naar me vraagt. Met mij gaat het goed. Ik heb door de hypnotherapie mezelf weer terug gevonden. Was een lange weg maar ik ben er gekomen. Ik ben een gelukkig en rijk mens geworden. En mijn motto blijft. Alles is liefde.
Groetjes B.
Jongeman (15jr)
Jongeman 15 jaar (2 sessies), had dagelijks last van buikpijn/kramp
Goedenavond ………, Hoe gaat het met je? Je bent twee sessies bij mij geweest. De laatste was 29 maart. Kan je me vertellen wat hypnotherapie voor jou heeft betekend?

Antwoord jongeman: De hypnotherapie heeft voor mij niet veel betekend omdat ik daarna nog last van mijn buik had en ik ben niet in hypnose geraakt ik vond het maar een beetje raar.
Op dit moment gaat het wel weer heel goed met mijn buik (17 augustus 2019).
Antwoord Marlene: Fijn …. dat het goed gaat met je buik. Is dat ineens gekomen of heb je iets gedaan?
Antwoord jongeman: Nee dat is in eens gekomen
Antwoord Marlene: Echt super voor je! Dank voor je antwoord. Vriendelijke groeten, Marlene, In Trance
Nikita
(N. 2 sessies)
Vraag Marlene (13 augustus 2019): Goedenavond Nikita, hoe gaat het me jou en je gezin? 11 april 2019 was je voor de tweede en laatste sessie bij mij. Ik zou graag van je willen weten wat hypnotherapie voor jou heeft betekend. En mag ik dat op mijn website zetten?

Antwoord: Hoi Marlene, het gaat heel goed met mij / ons! Ik heb voor mijzelf echt een keerpunt gehad nadat ik de 2 sessies heb gehad. Zelfs na de 1e sessie merkte ik al verschil in mijn gevoel..... Het was voor mij alsof ik alles eindelijk een plek heb kunnen geven en verder kon... Ik kan het niet anders dan iedereen aanraden.
Lieve groetjes Nikita
Suus
(S. 2 sessies)
Hypnotherapie heeft enorm geholpen voor mij. Na 1 sessie voelde ik al een enorme verlichting en had ik het gevoel dat ik de hele wereld aan kon! Ik had niet verwacht dat dit zoveel effect zou hebben op mij maar het heeft het dus echt gehad. Na 2 sessies voelde ik mij een heel ander mens en ben ik er enorm blij wat daaruit gekomen is. Zonder de sessies van Marlene had ik nog steeds dezelfde verkeerde keuzes gemaakt in mijn leven en was ik als mens niet verder gegroeid tot wat ik nu ben. Ben er enorm dankbaar voor! Gr. Suus
Dick
(D. 4 sessies)
Vraag Marlene (9 aug. 2019) Goedenavond Dick, hoe gaat het met je? 20 mei 2019 had je de laatste sessie bij mij. Kan je me vertellen wat hypnotherapie voor jou heeft betekend? En mag ik jouw antwoord op mijn website zetten? Ik hoor graag van je. Vriendelijke groet, Marlene, In Trance. ?

Antwoord Dick: Hoi Marlene, ik moet toegeven dat het mij wel geholpen heeft. Ik ben wel een stuk veranderd in de goede zin. Ik kan dingen naast mij neer leggen en kan er ook gemakkelijker over denken wat ik daarvoor niet kon. Als ik weer is in een dip zit kan ik er gemakkelijker uitkomen. Ook de toegestuurde mp3 heeft mij zeker geholpen, deze beluister ik nog steeds als het iets moeilijker met mij gaat. Ik ben 4x geweest en het heeft mij zeker goed geholpen. Bijkomstigheid is dat ik na 40 jr nagelbijten, sinds hypnotherapie onverwachts en nog steeds geen nagels meer afbijt. Nogmaals hartelijk bedankt gr Dick
Ch.
(Ch. 1 sessie)
Vraag van Marlene aan client: Goedemorgen Ch., hoe gaat het met je? Je bent één keer bij mij geweest (12 april 2019) en je hebt veel kunnen opruimen. Hoe gaat het sindsdien? Kan je genieten van grote en kleine dingen (jouw wens)? En kan je me vertellen wat hypnotherapie voor jou heeft betekend? Dank alvast voor je antwoord. En mag ik jouw antwoord op mijn website zetten?

Antwoord Ch. (9 augustus 2019): Beste Marlene, het gaat erg goed met me. Tijdens de hypnotherapie had ik niet het gevoel dat dit de juiste geneeswijze voor mij was, ik was daarna wel heel erg moe maar ik had nog niet het gevoel dat dit echt effect zou hebben. Maar sinds dat moment voel ik me rustiger, zit ik beter in mijn vel en heb ik het gevoel dat ik meer kan genieten van grote en kleine dingen. Dus ik ben van mening dat het wel degelijk geholpen heeft. Je mag dit antwoord op je website zetten hoor ? fijne avond en nogmaals heel erg bedankt.
John
(J. 3 sessies)
Dank je wel voor alle goede en positieve dingen die ik heb door gemaakt en nog ga doormaken door jou sturing en hulp. Ik zal je op de hoogte houden en mocht het ooit nodig zijn of ik het nodig vinden zal ik zeker weer een sessie bij je komen doen. Nogmaals dank je voor alles.
Corrie
(C. 1 sessie)
Ik heb het heel fijn ervaren bij jou Marlene. Ik heb een zet in de goede richting gekregen. Ben een last van me schouders kwijt. Ik ben er nog niet maar mijn gevoel zegt komt goed. Lieve groet.
H.V.
(H. 1 sessie 2018)
De deur naar je geluksgevoel niet kunnen openen ? En te veel met het verleden bezig ? Maak een een afspraak met Marlene, en ga een sessie met haar meemaken,
Ik ben herboren, blij, vrolijk bij haar vandaan gekomen en mijn toekomst lacht mij weer toe. Grote dank.
PD
(P. 3 sessies 2018)
Circa 2 jaar lang erg last van buik/darm klachten veroorzaakt door stress. Zo erg dat ze mijn leven eigenlijk beheersten.

Van alles geprobeerd van rust nemen tot probiotica, extra vezels en zelfs diverse malen het ziekenhuis bezoeken. Het mocht allemaal niet helpen. Volgens de dokter had ik PDS en ja daar moest ik het dan mee doen.

Vervolgens op TV een documentaire/programma over hypnotherapie gezien en dat dit ook hielp tegen PDS of buikklachten. Het was wel een stap, omdat ik er niet in geloofde maar toch uit eindelijk overstag gegaan om deze methode eens te proberen. Vervolgens in de buurt op zoek gegaan en ik kwam uit bij Marlene (In Trance).

Ik schaamde mij een beetje om mijn verhaal te doen maar ze toonde begrip en medeleven en had gelijk plek voor mij.Na de eerste sessie was het al gelijk een stuk minder.

Doordat ik er al 2 jaar lang last van had duurde het even voordat het uit mijn systeem was. Dan was ik er even vanaf en dan manifesteerde mijn klachten zich weer. Elke keer gelukkig een stuk minder. Na 3 a 4 sessies waarin mijn klachten op een andere wijze werden aangepakt, heb ik nu nergens geen last meer van. Ben eindelijk weer normaal. Wat ik heel goed vond is dat Marlene stap voor stap zegt wat ze doet, de werking uitlegt en je er goed door heen begeleidt. Daarnaast vond ik haar stem tijdens de hypnose erg prettig/goed passen bij deze behandelwijze waardoor het bij mij, denk ik, heel goed past om mijn problemen te verhelpen.

Heel blij dat ik door jou hulp van mijn klachten ben af gekomen.

Mocht je nou ook klachten hebben en net als mij een nuchtere Nederlander zijn die denkt, ja het gaat wel over of al lang met bepaalde klachten te kampen hebben.

Geef hypnotherapie dan een kans. Het gaat er tenslotte om dat jij van je klachten afkomt en je weer beter voelt.

Bedankt voor alle hulp Marlene.
Y
Ik had zo maar uit het niets "problemen". Zelfs concentreren ging moeilijk.
Zo storend, het werd steeds erger dat ik niet meer wist wat te doen.
Ik kwam in contact met Marlene, en zij kwam erachter waarom ik daar nu last van had.
Ze heeft verschillende "technieken" gebruikt en ja dan kom je daar vandaan en dan ga je nadenken.
Waarom reageer je zo? Marlene krijgt het uit je.
Ik ben blij dat ik bij je terecht kon, als ik nu weer last zou krijgen weet ik wat ik moet doen.
Dit geeft rust, en zo heb je ook minder stress.
Heel bijzonder dat je iemand zo kan helpen.
Nogmaals bedankt Marlene.
Brigitte
Door een tv programma werd ik erg nieuwsgierig wat hypnotherapie voor mij kon betekenen en ik had heel sterk het gevoel dat dit is waar ik op zoek naar was !
Na veel keren naar gewoon therapie te zijn geweest waar ik goed mijn verhaal kwijt kon en het best opluchten en toch ook wel geholpen had een deel ,was ik toch op zoek naar iets waar ik echt dingen een plaatsje kon geven en het af kon sluiten daarom besloot ik naar hypnotherapie te gaan bij Marlene zij stelde mijn erg op mijn gemak en na de intake had ik nog steeds het gevoel dit moet ik doen ook al had ik best nog wel zoiets van wat gaat er allemaal gebeuren .
Ik heb veel geleerd om goed naar mijn lichaam te luisteren en dat het ook niet allemaal gelijk op te lossen is , maar ik weet nu wel hoe ik er mee om moet gaan ,de egoversterking en incarnatie van essentie die ik had gekregen op mijn mp3 kon ik goed gebruiken als het even wat minder met mij ging .
Ik luisterde er naar als ik mij even rot voelde en als ik mij weer erg onzeker voelde dit hielp mij heel erg dat ik het nu eigenlijk maar weinig gebruik meer van maak omdat ik nu mij veel beter voel en dat ik eigenlijk gelijk als ik ergens mee zit het bespreekbaar maak op een rustig manier wat eerst niet zo goed ging .
Ook ben ik anders over dingen gaan denken en probeer ik ander mensen ook goed naar hun eigen lichaam en je gedachten te laten luisteren ,want het helpt echt en je hoeft niet bang te zijn om keuzes te maken .
Ik merk ook steeds meer dat mensen om mij heen ook zeggen dat ze een heel ander persoon zien echt alleen maar positief en ik merk het zelf ook ben niet bang om keuzes te maken of voor mij eigen gevoel uit te komen of minder over mij zelf te denken ,heb nu ook steeds meer zelf vertrouwen ik mag er gewoon ook zijn en dat straal ik ook uit en dat komt terug in mijn relatie waar het nu ook heel veel beter en rustig aan toe gaat ik geniet van het leven en zie nu ook meer dingen die mijn partner voor mij doet en tegen mij zegt i.p.v. alleen maar negatief !
Ik ben door hypnotherapie sterker geworden en heel veel positiever en als ik het even niet zo vrolijk ben dan helpt het om even weer te luisteren naar mijn mp3 en te denken je kan het ,je mag er zijn dit heb hypnotherapie voor mij betekend en ik zal zeker meer mensen aanraden om dit te proberen want het helpt echt .
Margeet
In Trance,

Wat is in trance? ik werd er nieuwsgierig naar omdat ik de laatste 5 jr veel heb meegemaakt, hulp heb gezocht, jaren maatschappelijk werk gehad, en net toen ik dacht dat ik er was kwamen de paniek/angst aanvallen.
Eerst wist ik niet wat me over kwam, ik die niet snel bang van iets is, werd steeds banger.
Het overviel me steeds op de momenten als ik dacht straks ben ik alleen, eerst kon ik het nog wel aan, later moesten m'n vrienden op komen draven, het werd steeds gekker.
En toen ben ik met Marléne in contact gekomen, gelukkig!!
Ik vond het best spannend want ik had met in trance of hypnose nog nooit wat te maken gehad, wel het is perfect gegaan, wat ben ik blij met Marléne..
Over het in trance gaan kan ik je eigenlijk weinig vertellen, Ik moest gaan liggen en ontspannen, dat ging aardig goed want elke keer was ik binnen 5 minuten in slaap, en daar kan ik me niets van herrinneren, ik maakte altijd 'n grapje van, zo en heb jij intussen de keuken schoon gemaakt, want na ongeveer 45 min maakte ze me wakker en hup weer met bijde voeten op de grond!! 5 sessies verder was er geen angst meer te bespeuren, verbazend gewoon en zo vlug, we hebben toen afgesproken dat ik niet meer hoefde te komen. Ik ben inmiddels ruim 'n jaar verder en het gaat goed.
Marléne heeft me gewoon gered, ik kon niet meer 'n normaal leven leiden, en na 5 sessies was ik er weer, geen geld klopperij van kom nog maar 'n paar keer, ook belangrijk en prettig, dat geeft je dan ook gelijk 'n vertrouwd gevoel.
75% werd door m'n verzekering vergoed, ook fijn, en dan weet je ook dat ze aangesloten is bij een beroepsvereniging NBVH dat je goed zit en niet bij een of andere lantefanter!!!
Een ieder met problemen, angst, eten, roken, geen goed zelf beeld, eigenlijk voor alles die raad ik aan om naar Marléne te gaan en het in ieder geval te proberen!!!
Ben nu van plan om weer 'n afspraak te maken tegen het roken. ben heel benieuwd hoe dat af gaat lopen, we gaan er voor en we zien wel.
In ieder geval ben ik heel erg blij dat Marléne op m'n pad is gekomen, en ben zeer, zeer tevreden over de behandeling die ze me gegeven heeft .
Lieve Marléne, BEDANKT!!!!!
Yvonne
Ik had al langere tijd last van spanningen en voelde mij vaak heel ongelukkig.
Depressief kon ik het niet noemen maar ik zat ver weg van wat levensvreugde wordt genoemd.
Ik sliep slecht, lag vaak tot drie of vier uur wakker voordat ik insliep en kwam met moeite de dag door.
Door het slechte slapen was mijn energieniveau natuurlijk heel laag wat weer weerslag had op mijn stemming en de zin om dingen te doen.

Ik heb een broertje dood aan medicijnen slikken en de huisarts en psycholoog, waar ik al tijden liep, konden mij niet veel verder helpen.
Ik zat op een dood spoor.

Iemand maakte mij op de praktijk van Marlène attent en ik dacht laat ik dat maar proberen, baat het niet dan schaadt het niet.

Na het intake gesprek op naar de eerste sessie.
Gespannen ging ik er heen en gaf me maar over, ik wist tenslotte toch niet meer hoe nu verder. Onder hypnose gaan had ik nog nooit
meegemaakt.
Marlène stelde mij op mijn gemak en tijdens de sessie belandde ik in een oase van rust.
Ik kon me niet meer herinneren hoe lang het daarvoor geleden was dat ik zo ontspannen was.
Doordat ik de MP3 opname mee naar huis kreeg heb ik de eerste dagen elke avond voordat ik wilde gaan slapen geluisterd.
Als snel sliep ik de nacht tot drie of vier uur i.p.v. wakker te liggen.

Na de volgende sessies voelde ik mij mentaal sterker, was meer ontspannen sliep weer goed en kon dingen weer relativeren.
Mijn geluksgevoel was enorm gestegen en mijn zelfverzekerdheid kwam weer terug.

Waar in nog last van had was hoogtevrees. Niet zomaar een klein beetje maar de trappen op naar de praktijk van Marlène was in
het begin van de therapie bijna niet mogelijk, zo ontspannen als ik was aan het eind van de sessie zo gespannen was ik alweer
als ik beneden aankwam na het trotseren van twee gewone trappen die in elke eengezinswoning voorkomen.
Trappen en roltrappen in warenhuizen met open ruimten erom heen waren een crime voor mij. Ik wist in elke winkel binnen vijf minuten de lift te vinden
om trappen en roltrappen te ontwijken. Balustrades en balkons vergeet het maar, mij zag je daar niet.

Op vrijdagmiddag was de sessie, op zaterdag zou ik lekker gaan shoppen met mijn zoon voor zijn nieuwe woning.
Tot mijn grote verbazing is in geen enkele woonwinkel een trap of roltrap voor mij een belemmering geweest.
Zonder angst of spanningen heb ik ze zowel naar boven als naar beneden genomen.
Wat een opluchting en gevoel van vrijheid heeft ook dat me gegeven. Het ontwijken van hoogtes en trappen was een manier van leven
geworden en ook die heb ik losgelaten.

Ik kan weer ontspannen door het leven. Natuurlijk zijn er spanningen in mijn leven en loopt niet alles zoals ik het zou willen. Maar ik heb nu
wel de tools (MP3 opnames) en bewustzijnstechnieken gekregen om mijn spanningen op een gezond niveau te houden. Hierdoor heb ik meer
energie om dingen te doen en zorg ik beter voor mezelf.
Cèlia
Dank je wel.....teveel om te benoemen............je bent betrokken, je neemt de cliënt serieus, je luistert en het belangrijkste: je helpt je cliënt inzicht te krijgen in zichzelf en in anderen.........ga zo door.....Dank je wel Marlene
Margreet
Hallo,
En daar zijn we weer, afgelopen vrijdag ben ik bij Marléne geweest om te proberen te gaan stoppen met roken.
Ik was Niet gemotiveerd en wilde eigenlijk de afspraak af bellen ( ik ben verleden jaar na 'n longontsteking 'n paar maanden gestopt en het is Niet gelukt)!
want ik dacht wat moet ik daar gaan doen terwijl ik er helemaal niet achter sta?!
Gelukkig ben ik toch gegaan, ach zei Marléne we zullen 's kijken wat we er aan kunnen doen, ze is met me aan de slag gegaan, en tuurlijk ben ik weer in slaap gevallen, al met al de sigaretten lagen op de passagiers stoel naast me in de auto, ik heb ze niet meer aan geraakt, ze liggen gewoon thuis, m'n vriendinnen mogen gewoon binnen roken en ik doe Niet mee, jippie!!
Geloof me dat ik super super verbaasd ben dat het zo gladjes verloopt, ik hoop dan ook echt dat ik dit vol ga houden, ik hoef nog maar 1x te komen en dan moet ik m'n mp3 speler afluisteren, 3 weken lang elke dag, we gaan alles proberen en ohhh wat hoop ik dat het deze keer wel lukt, tot nu toe gaat 't super dus ik denk, wat gebeurt er wel niet met je als je wel gemotiveerd bent?
als dit lukt zullen er nog velen na mij komen om te stoppen met roken....
Marléne tot zo ver BEDANKT..je hoor later hoe of wat!!