Wie ben ik

Mijn naam is Marlene Monster-Linkers. Geboren in 1957 op Curaçao als 15de van 16 kinderen. Ik ben getrouwd en we hebben 2 zonen. Gedurende de jaren heb ik bewustzijn gekregen op de ‘innerlijke kracht’, die we allemaal hebben. Ik heb zelf in het verleden last gehad van onzekerheid, angsten en lichamelijke klachten. Door nieuwsgierig te zijn en mezelf af te vragen of dit is waar ik mee moet leren leven, ben ik erachter gekomen dat ik zelf de ‘dirigent’ ben van mijn leven. Ons denken ontstaat vanuit onze ervaringen uit het verre of korte verleden. Een simpele gebeurtenis kan ons leven zo beïnvloeden dat dit ons tegenhoudt ons vrij te voelen en gelukkig te zijn. Gebeurtenissen hebben een begin en een eind. Alleen zitten we er vaak emotioneel nog aan verbonden. In ons onderbewustzijn is de gebeurtenis nog steeds bezig. Ik heb gedurende de jaren veel geleerd over ons brein. En ik weet heel goed hoe ons brein werkt, waardoor ik jou kan begeleiden en bevrijden uit de gevangenis van een gebeurtenis of gebeurtenissen uit het verleden. Hierdoor ervaar je vanzelf het gevoel weer verder te kunnen en keuzes te hebben. Als hypnotherapeut begeleid ik sinds 2009 mensen, waardoor ze weer in hun kracht kunnen staan. Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) en van de overkoepelende organisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)